Hair

Som sagt, det var ikke slutten på den kulturelle uken, i går dro vi på forestilling og så Hair, som da er en musikal om hippier i New York på 60’tallet. Det var virkelig bra og oppsettet var oppslukende, siden de hadde en scene mellom to tribuner med publikum, var det et show som viste mye og det skjedde ting overalt. Til og med bak oss og ved siden av, når ene skuespilleren kom og klatret mellom meg og min kjære på armlenet, så fikk du med deg det meste for å si det sånn. Men jeg synes den typen show er bra, du får med deg publikum på en helt annen måte, og man blir en del av showet når de kler deg opp i parykker og lignende.

Før vi etterhvert gikk fra bar til bar for å finne plass, men plutselig var det fullt overalt. «Trygda har kommet» så. Men endte til slutt på Bare Blåbær og etterhvert på hotellets egen bar. En ganske koselig kveld, der det var koselig å se igjen svigers.

Today’s happy quotes 

– Blowing Bubbles

– Snorkeling

– Dinner with laughter

– Stuffing a phone booth with people

– Knowing there will be many surprises in the future

Reklamer

2 tanker på “Hair

  1. det er jo sånne ting som er morsomt, når man liksom blir en del av det selv! DU FIKK IKKE EN NAKEN MORTEN RAMM PÅ FANGET DA!+1?1 hahah, det fikk hun ene i oslo spektrum da de hadde show, fyfææn

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s