Social

Har ikke vært særlig flink til å oppdatere selv om jeg tenker på det hver gang at dette er da verdt ett par linjer selv om det ikke er superinteressant. Snøen har kommet da!

Men torsdagen kjøpte og hentet vi en kjøkkenbenk fra Finn.no, som bare var ett par kvartal over oss. Fikk hjelp å bære av Thomas, etter at vi fant ut at den ikke akkurat var den letteste benken vi har bært – der benkplaten var like tung som selve kjøkkenbenken. Men vi fikk den i hus og det ser så mye bedre ut selv om den tar superstor plass, men i motsetning til tidligere – improved!

Vel, etter å ha fått dette på plass kom Thomas og kjæresten Maria på besøk, snakket om alt og ingenting og så til slutt den siste madagaskar filmen. Den var jo mye bedre enn all kritikken den har fått for å bruke dårlige vitser og sitater som får feminister til å grine i flere uker.

(Har gått i mye fråtsing med kake og herligheter)

Fredagen var det ut i «snøstormen» som ikke var så ille som de absolutt ville lure oss til å tro, å drikke kaffi og kakao med Ali og Solveig på Tulla Fischer og ble sittende i flere timer og skravle om alt og ingenting – kos!

Deretter var det hjem etter å ha sett etter kjoler til Sondres fotoshoot til oppgaven sin og hjem å lage Taco til Ali og Svein som kom på middagsbesøk. Kjempekos med tven i bakgrunnen og diskusjoner frem og tilbake. Kos dag!

Nå må jeg kle på meg, friske meg opp og bli med Sondre og være modell – hjelp! Ha en fin lørdag!

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s