Unapologetic

At hun fortsatt klarer å produsere hit på hit på hit på hit. I’m amazed. Jeg snakker selvsagt om Rihanna. I dag ble det nye albumet Unapologetic sluppet og jeg elsker det. Om du ikke har hørt de nye sangene så bør du tune inn på youtube sier jeg bare! Aaah.. Diamonds har jo vært ute i flere uker, men det var jo bare en teaser for hele albumet. Finfinfint!

Eminem, Future, David Guetta, Mikky Ekko og Chris Brown er blant annet noen av de som er med på sangene. Med sjangere fra RnB, hip hop, rap, pop og til og med litt dubstep. Hello greatness.

Rihanna – Jump

Rihanna – Right Now

Rihanna – What Now

Rihanna ft. Mikky Ekko – Stay

Rihanna ft. Chris Brown – Nobodys Business (som mange mener er en sang fra de to til resten av verden om dems fortid er akkurat dems fortid).

Rihanna – Love Without Tragedy/Mother Mary

Rihanna – No Love Allowed

Nå er det jo også sånn at kvaliteten på youtube aldri har vært perfekt, så å være litt ulovlig og laste ned hele albumet via piratebay eller kjøpe albumet på iTunes er jo en måte å få god kvalitet. Med mindre du er original og bruker spotify og kan dermed høre der da selvsagt. Selv om jeg nå ser at spotify ikke har fått ut alle sangene men bare halvparten. Derfor er det bedre å laste ned eller kjøpe musikk enn å bruke spotify, spotify er treig og trang (heheh les: lite utvalg om man hører på mer enn det normale).

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s