Silje goes Fit

Kan forresten meddele at kilden bak at det er 25 % av dagens høyeste ledere som sitter med BI-bakgrunn er fra en NTNU-studie, som selv bare kom ut med 18 % av dagens ledere. Trondheim har jo mange skoler med lignende fag, så konkurransen er der innad hver skole også: universitet vs. høyskole, TØH vs. BI, NTNU vs. BI etc. Merker det ved sportslige arrangement og generelt i timene når lærere motiverer oss å gjøre bedre enn andre skoler, og antar det er sånn ved andre skoler også.

Vel, nå skal jeg ikke skravle om BI, uken har gått fint og selv om jeg ikke så frem til to økonomiske fag dette halvåret, så var de ikke så ille som jeg hadde trodd. De andre to ikke-økonomiske fagene er ganske like men likevel ganske awesome, så det er jo fint at det balanserer seg. Ellers er det kosekveld med samboerene fra i fjor så blir herlig å få møtes igjen, tiden flyr når alle er opptatt med sitt. Vel, nytt år som igjen betyr at seriene har begynt på igjen – som er fantastisk for nå begynte endelig Pretty Little Liars igjen etter en pause siden oktober og Cougar Town med ny sesong, loves it!

Jo, og kjempeaktive Silje har til og med begynt å trene. Men som sunnmøringen jeg er så tenker jeg gjerne på det økonomiske som er hovedgrunnen for at det verken ble SATS, 3T eller Elixia. En liten treningsbule på bakklandet med full innsikt og et altforstort overtall av det mannlige kjønn som noen av ser litt vel stor ut for det normale – nemlig Clubfitness. Men etter å ha trent der med Sondre noen ganger nå, er det virkelig ikke så ille som det ser ut som fra utsiden. Det er lite – ja, men pga «ryktet» er det ikke mange som drar dit, som gjør at det ytterst sjeldent (har ennå ikke skjedd) er kø på apparatene, er overflod av mennesker og det er jenter der selv om det er sjeldent at to stk er der samtidig, men så er man ikke der for å se på andre, men for å trene – så det går jo opp i opp. Men misforstå meg rett, det er ikke det at de andre treningssentrene er dyre, men her er det ingen bindingstid – som er virkelig hovedgrunnen – fordi til høsten av blir BI med i SiT-tjenesten som er her i Trondheim (Student i Trondheim), som gjør at vi også kan trene på SiT-sentrene, som er meeeget billigere enn alle andre treningssentre, sist jeg sjekket var det 600,- for et semester for medlemmer (altså studenter og ansatte ved skolene som er medlemmer). Dermed er det beste å trene ved Clubfitness nå fremover siden fremtidsplanene er å trene på SiT fra høsten av. Og selvsagt – med en trenings livsstil kommer et sunnere kosthold.. litt i hvertfall!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s