Amman, Jordan!

Har helt glemt at jeg ikke har nevnt noe om hvor i verden vi skal på ferie. Vi fikk plutselig det for oss nå i julen; Shit, hvorfor dra til London når vi kan dra til Amman? Broren til Sondre og hans kjæreste bor der nede nå i et halvt år for å skrive masteroppgave om hvordan det er å være kristen i et muslimsk land, og det virker jo interessant i seg selv også skal vi være der i påsken i tillegg så det må jo bare bli supert! Og kjæresten til Erik har fått internship hos Jordanian Interfaith Coexistence Research Center, som er greit å ha i bakhånd etter hun begynner på PhD til høsten. Dere kan forresten sjekke hennes blogg her!

Vel, for de som ikke enda har skjønt hvor Amman er, så ligger det i Jordan, som er ett land på grensen av midtøsten og asia!

Her kan du se at Amman er ikke så altfor langt unna Døde Havet? Havet hvor du kan flyte uten anstrengelse mens du leser avisen pga. alt saltinnholdet, så selvsagt skal vi ha med oss Dagens Næringsliv eller noe for å være en av disse menneskene. I tillegg til at vi da kan kjøpe dødehavsprodukter superbillig imotsetning til her i norge hvor prisene er oppi tusenlappen.

En annen attraksjon jeg ikke klarer å vente med å besøke er Petra (Tilleggsinformasjon: Indiana Jones and the Last Crusade og Lawrence of Arabia er også filmet fra Jordan).

Petra:

Samt alle andre ruiner og attraksjoner du kan finne. For ikke å glemme ri kameler, hester og esler og sandboarding!

Begeistring langt oppe i skyene her i hus altså. Foreldrene til Sondre drar dit i morgen, så kan si at jeg har sommerfugler ettersom det betyr at vi drar ganske snart selv. Og kanskje noen sommerfugler for å dra så langt, har ikke vært lengre enn Praha så å komme seg lengre enn Europa blir spennende.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s